Sárrét Kupa

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Tisztelt Versenyzők!
Kedves Érdeklődők, látogatók!


 Sok szeretettel és tisztelettel köszöntöm Tetétlen Község Önkormányzata, Képviselő Testülete és a település lakosainak nevében a Sárrét Kupa Sakkverseny honlapján.

„Minden lépés egy terv eleme.” (Capablanca). Az idén tizedik alkalommal kerül megrendezésre ez a verseny. Tíz évvel ezelőtt a sakkal kapcsolatban, községünkben is született egy terv, amelynek elsődleges célja a sakkozás népszerűsítése, versenylehetőség biztosítása. Sok- sok lépés megtételét követően érkeztünk el oda, hogy egy színvonalas verseny házigazdája lehetünk. S bár településünknek nincs önálló sakkcsapata, de Gerda Emil képviselő úrnak és segítőinek sakk iránti elkötelezettségéből adódó lelkiismeretes szervezése, a szakmai szempontok érvényesülése, a támogatók segítsége és a tetétleni emberek vendégszeretete lehetővé teszik azt, hogy ez a rendezvény Tetétlenen évről évre megrendezésre kerüljön. Mi lelkesen készülünk és várakozással tekintünk a soron következő sakkversenyre. Csakúgy, mint a visszatérő versenyzők, érdeklődők. A szervezés és az előkészületi munkálatok már hónapokkal ezelőtt elkezdődtek, s hamarosan elérkezik a verseny kezdete is. A rendezvény a versenyzésen kívül nagyon jó alkalmat teremt a barátkozásra, településünk megismerésére.


Szeretettel hívjuk és várjuk a X. Sárrét Kupa Sakk Versenyen községünkben!                                                                                              Borbélyné Fülöp Hajnalka
                                                                                                         polgármester


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           


free counters
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz