RigoChess

RIGOCHESS
menü
Tartalomhoz ugrás

Kedves Sakkbarát!

Örömmel köszöntjük megújult honlapunkon!

1979 óta szervezünk Magyarországon sakkversenyeket. 2010-ben már 28. alkalommal kerül megrendezésre a Balaton Nemzetközi Sakkfesztivál, amelynek 1979-1997 között Balatonberény, 2001-2009. között a Balaton déli partján fekvő kisváros, Balatonlelle adott otthont.

További versenyzési lehetőséggel kívántunk kedvében járni a tavaszi-őszi hónapokban sakkozni vágyó visszatérő és új Sakkbarátainknak, ezért nem titkolt, hagyományteremtő céllal 2006-ban sor került az I. Hévízi Nemzetközi Sakkfesztivál megrendezésére, és 2010-ben Hévíz városa ad otthont a Balaton Nemzetközi Sakkfesztiválnak.

A Hotel Palace szálloda luxuskörülményeket biztosít mind a sakkozók, mind a pihenni, esetleg gyógyulni vágyó családtagjaik számára, és Hévízen található a világ legnagyobb melegvizű gyógytava, amely szintén biztosítéka annak, hogy aki ide ellátogat, visszatérő vendég lesz a városban.

Számunkra fontos szempont, hogy a versenyeinkre ellátogató  sakkozók és fürdőzést, sportolást, kirándulást kedvelő családtagjaik számára is kellemesen teljenek a velünk töltött napok. Igyekszünk vonzó körülményeket teremteni mind a profi versenyzők, mind az amatőr, sakkszerető játékosok számára, így nagy örömünkre szolgál, hogy évről-évre egyre több ismerős arcot láthatunk viszont versenyeinken.

Honlapunkon barangolva további információkat, fotókat talál aktuális és korábbi versenyeinkről, folyamatosan bővítjük az archívumot, hogy a versenyzésen túl minél több játszmával járhassunk a kedvében.

Reméljük, hogy hamarosan Önnel is személyesen találkozhatunk versenyeinken!


Üdvözlettel: Rigó János és Mészáros Kata
2019. január 22-31.
Nemzetközi Sakk Fesztivál
Leányfalu
HUN - ENG - GER

Flag Counter
Vissza a tartalomhoz